Heeft u altijd al willen weten hoe vaak de koeien gemolken worden of hoe kaas nou echt gemaakt wordt? Dan is de rondleiding echt een aanrader!

Het is mogelijk om op ons bedrijf een rondleiding over de melkveehouderij en door de kaasmakerij te krijgen. Tijdens de rondleiding (ongeveer 90 min.) leiden we u uitgebreid rond over het bedrijf en vertellen hoe het reilt en zeilt op een boerderij. In overleg kunnen we de tijdsduur van een rondleiding verlengen of verkorten.

U kunt een rondleiding bij ons bijvoorbeeld ook combineren met een kaasfondue/gourmet of buffetavond in onze hooiberg of als pauzemoment tijdens een vergaderdag.

In overleg met u proberen we een passend voorstel te maken! 

De rondleidingen geven wij alleen op afspraak, dus bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

Scholen

Gedurende het schooljaar ontvangen wij regelmatig schoolklassen op ons bedrijf.

Onze boerderij is één van de excursieboerderijen van ZuivelNL (ketenorganisatie van de zuivel sector) en van CNME de Zwanebloem (Centrum voor natuur en milieu van de Omgevings Dienst Midden Holland, ODMH). Natuurlijk is het ook mogelijk om door een school zelf contact op te nemen om een rondleiding in te plannen voor een schoolklas op ons bedrijf.

De schoolklassen komen een dagdeel op het bedrijf en krijgen uitleg over het boerenleven.  Ook word er uitgelegd hoe kaas gemaakt wordt. De klassen mogen proeven, ruiken, voelen en ervaren wat het boerenleven inhoudt.

Bedrijven

Ook worden er verschillende evenementen op onze locatie georganiseerd door bedrijven. Van bedrijfsuitje of personeelsfeestje tot vergaderingen en officiële congressen. Alles is mogelijk! Ons doel is om in samenwerking met de klant een zo goed mogelijk resultaat te krijgen met altijd oog voor een boerentintje op het eind geheel!

KORTOM….KOM HET BOERENLEVEN BIJ ONS PROEVEN, U BENT VAN HARTE WELKOM!

Interesse in een rondleiding?