Kaas­makerij

Onze koeien zorgen voor de lekkerste boerenkaas!

Op De Twee Hoeven wordt al meer dan 100 jaar kaas gemaakt en wordt dit ambacht van generatie op generatie doorgegeven.

In 2017 is een geheel nieuwe kaasmakerij gebouwd, welke is voorzien van de nieuwste technieken, vanuit hier wordt dagelijks met veel plezier heerlijke Goudse boerenkaas gemaakt.

Echte Goudse boerenkaas

Het maken van Goudse boerenkaas is een speciaal proces, omdat dit met rauwe melk gebeurd afkomstig van onze eigen koeien. Na het maken van de kazen gaan deze op de planken om te rijpen in de koeling. Een jonge kaas heeft minimaal 6 weken nodig om te rijpen en de overjarige kaas ligt zo’n 2 jaar bij ons op de plank!

Naast onze naturel Goudse kaas, hebben we ook een ruim assortiment kruiden Goudse boerenkazen. Op dit moment hebben we 25 verschillende soorten kruidenkazen, denk hierbij aan de smaken pesto, mosterd, fenegriek, Italiaanse kruiden, Griekse kruiden, cayennepeper, truffel etc.

Uiteraard verkopen wij deze kaas in onze boerderijwinkel, dus bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de smaak van onze kazen, dan bent u van harte welkom!

Echte Goudse boerenkaas! Kaasmakerij De Twee Hoeven
De Machineloods | De Twee Hoeven
Benieuwd hoe het allemaal reilt en zeilt op onze boerderij?

Kom langs en ga op ontdekkingstocht over De Twee Hoeven met onze Boerderij App of maak een afspraak voor een leerzame rondleiding.

Echte Goudse boerenkaas! Kaasmakerij De Twee Hoeven

Op zoek naar een kado wat goed in de smaak valt?

Geef een kado met een verhaal, karakter en pit. Geef een van de kazen van De Twee Hoeven kado. Onze kazen zijn niet alleen erg lekker, maar ook uitermate geschikt als Kerst– en/of relatiegeschenk en kunnen feestelijk verpakt worden. Zo heeft u altijd een smakelijk kado! Vraag naar de mogelijkheden bij uw bezoek aan onze boerderijwinkel.

Een kijkje bij ons in de keuken!
Of beter gezegd: boerderij

In deze video van De Firma Kaas willen we jullie laten meeproeven van ons leven en werk op de boerderij. Veel kijkplezier!